• 1400/03/26 - 11:46
  • تعداد بازدید : 492
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه و کنگو در شهرستان هوراند

کلاس آموزشی آشنایی با راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو با حضور ذابحین، قصابان و پرسنل کشتارگاه دام شهرستان هوراند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر محمد روحی سابق رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند ضمن اعلام این خبر افزود: با عنایت به فرا رسیدن فصل گرما و زمان تکثیر و فعالیت کنه‌ها بعنوان مخزن و ناقل بیماری و احتمال شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو یک دوره کلاس آموزشی برای  ذابحین، قصابان و کارکنان کشتارگاه دام که جزء افراد در معرض خطر می باشند در محل سالن کشتارگاه دام این شهرستان برگزار گردید.

وی با بیان اینکه این  بیماری بعنوان یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام  به ویژه دام های اهلی و نشخوارکنندگان مطرح می باشد اظهار داشت: تمامی کارکنان کشتارگاه بویژه ذابحین و سلاخان  بایستی ضمن رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی از وسایل پوشش حفاظت فردی بویژه دستکش و عینک و ماسک استفاده کنند.

دکتر روحی سابق در خصوص علائم این بیماری و راههای پیشگیری از بیماری در دام و انسان افزود: این بیماری در دام هیچگونه نشانه بالینی قابل تشخیص ندارد ولی در انسان با تب، درد عضلانی و خونریزیهای گسترده در سطح بدن نمود پیدا می کند و از جمله راههای کنترل و پیشگیری از این بیماری می توان به سمپاشی جایگاه و روی بدن دام به منظور مبارزه با  جمعیت حشرات ناقل بیماری، جداسازی محل نگهداری دام از مجاورت با محل زندگی انسان ها، رعایت فرآیند پیش سرد و نگهداری گوشت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال(4-0 درجه) در کشتارگاه ها، جلوگیری از له کردن و جدا سازی کنه های روی بدن دام با دست و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی اشاره کرد.

وی در پایان از شهروندان خواست گوشت قرمز مورد نیاز را از مراکز مجاز و تحت نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تهیه و  از کشتار غیر مجاز دام در خارج از کشتارگاه اکیداً خودداری نمایند

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,هوراند
  • کد خبر : 274772
kh-hurand هوراند

kh-hurand هوراند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه