برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشتارگاه های دام شهرستان هریس
دو دوره کلاس ترویجی به جهت آشنایی قصابان و سلاخین با این بیماری در کشتارگاه های دام شهرهای هریس و خواجه برگزار گردید.
دکتر محمد بافنده زنده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هریس از برگزاری دو دوره کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشتارگاه های شهرستان هریس توسط کارشناسان این اداره برای کلیه بهره برداران شامل ذابحین، قصابان، کارگران کشتارگاه و ... خبر داد.
وی اظهار نمود: با توجه به شروع فصل گرما و شروع فعالیت کنه ها در این فصل سال و افزایش فزاینده موارد رخداد بیماری مهلک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور و در آستانه عید سعید قربان به منظور آشنایی کلیه بهره برداران در خصوص عامل بیماری، راه های انتقال، علائم و راه های کنترل و پیشگیری بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این دوره آموزشی در محل کشتارگاه های دام شهرهای هریس و خواجه برگزار گردید.
دکتر بافنده با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی و استفاده از لوازم حفاظت فردی در زمان ذبح دام بویژه در روز عید قربان، بی توجهی به تهیه و ذبح غیر بهداشتی دام را تهدیدی جدی برای سلامتی مردم برشمرده و بر پیش سرد نمودن و نگهداری لاشه دام تازه ذبح شده به مدت 24 ساعت و آلایش خوراکی استحصالی به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد قبل از مصرف به منظور از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو تاکید نمودند.
ایشان تصریح کرد:کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در آستانه عید قربان در قالب اکیپ های ثابت و سیار نظارتی و از طریق سامانه تلفنی 1512 آماده خدمت رسانی و ارایه مشاوره در زمینه خرید، ذبح و اطمینان از سلامت گوشت قربانی به شهروندان محترم می باشند.
نظر دهید