بررسی وضعیت دپوی گوشت مرغ منجمد در کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی
جلسه رصد و پایش توزیع گوشت مرغ تازه و منجمد و نیز دپوی گوشت منجمد در کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی در استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، جلسه هماهنگی در خصوص رصد و پایش توزیع گوشت مرغ تازه و منجمد و نیز دپوی گوشت منجمد در کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی با حضور دکتر اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، دکتر امیرحسین بهداد، مدیر کل دامپزشکی استان، مدیران جهاد کشاورزی و روسای ادارات دامپزشکی شهرستان ها و سایر اعضای این جلسه روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1402 راس ساعت 6 صبح به صورت ویدئو کنفرانس با سازمان دامپزشکی کشورو معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان برگزار شد.
کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستان ها، حراست و مدیریت نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها نیز به صورت همزمان در جلسه رصد و پایش توزیع گوشت مرغ تازه و منجمد استان آذربایجان شرقی حاضر شده و تبیین موضوع برای ایشان نیز صورت گرفت.
72 اکیپ های نظارت و رصد و پایش توزیع گوشت مرغ تازه و منجمد استان آذربایجان شرقی متشکل از کارشناسان دامپزشکی، کارشناسان جهاد کشاورزی و تعزیرات راس ساعت 7:30 از محل اداره کل دامپزشکی استان به سمت مسیر های از قبل معین شده حرکت نمودند تا با بررسی وضعیت گوشت مرغ تازه و منجمد در تمامی شهرستان های استان بتوانند برای عرضه و تقاضای گوشت مرغ در مراکز توزیع توازن ایجاد نمایند.
نظر دهید