کنترل و نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان عجب شیر در روز عید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان و ذبح دام های قربانی در این روز، اداره دامپزشکی شهرستان عجب شیر به صورت ویژه اقدام به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی قبل و بعد از ذبح توسط مردم در سطح شهر نمود.
دکتر فرزاد احمدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان عجب شیر با اعلام این خبر گفت: اداره دامپزشکی شهرستان عجب شیر با تشکیل 2 اکیپ سیار و 1 اکیپ ثابت که متشکل از 3 دامپزشک، 3 کارشناس بازرسی گوشت و یک ناظر شرعی بود اقدام به نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام های قربانی شهروندان نمودند.
وی افزود: با توجه به امکان شیوع بیماری های خطرناک و مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، سیاه زخم و همچنین در راستای ارتقا بهداشت عمومی، از تمام شهروندان درخواست گردید تا حد امکان از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز کرده و توصیه های بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند. همچنین توصیه شد قبل از مصرف، گوشت دام های قربانی حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری گردد. همچنین در صورت مشاهده هرگونه مشکل با شماره 1512 تماس حاصل نموده تا توسط کارشناسان این اداره مورد بررسی قرار گیرد.
نظر دهید