برگزاری کلاسهای آموزشی بیماری تب کریمه کنگو و نحوه ارتقاء بهداشت و عرضه گوشت در فصول گرم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر اکبر ارفعی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آذرشهر با اعلام این خبر افزود: در این جلسه که با حضور قصابی های شهرستان در محل اداره دامپزشکی آذرشهر برگزار گردید، ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص نگهداری گوشت گرم در فصول گرم سال و نحوه عرضه گوشت سالم و بهداشتی، کلاس آموزشی با موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز برگزار گردید.
وی اظهار نمود: برگزاری کلاسهای ترویجی و آموزشی برای این حوزه یکی از مهمترین عوامل موثر در کاهش بیماری های مشترک بین انسان و دام و همچنین ارتقاء کیفیت بهداشت و سلامت گوشت عرضه شده به مشتریان است.
نظر دهید