برگزاری دوره آموزشی شیر و عوامل موثر بر بهداشت آن برای کارکنان اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی
دوره آموزشی "شیر و عوامل موثر بر بهداشت آن" برای کارکنان اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی درمحل سالن جلسات به صورت حضوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی، حمید ناظری رئیس آموزش و ترویج در اداره کل دامپزشکی استان، در این رابطه گفت: دوره آموزشی مزبور از سری دورههای آموزشی برنامهریزیشده و مصوب تقویم آموزشی سازمان دامپزشکی کشور در سال 1403 با حضور کارشناسان و روسای دامپزشکی استان و شهرستانها به صورت حضوری برگزار شد.
وی با اعلام این خبر افزود: دوره مزبور با تدریس سید محمد علوی شوشتری رئیس اداره نظارت در اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردیده و همکاران با سرفصلهای؛ تاریخچه ؛ تعریف شیر؛ اهمیت اقتصادی؛ ویژگی های میکروبی شیرخام ؛ عوامل موثر بر کیفیت شیر ؛ بهداشت افراد شیردوش؛ باکتریهای موثر بر بهداشت شیرخام؛ آشنا گردیدند.
نظر دهید