جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1397/01/16 - 12:00
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سراب: تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراب گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام پایانی سال 96 نظارتهای بهداشتی اداره دامپزشكی شهرستان سراب بر مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها انجام گرفت.



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دكتر رضا دادخواه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراب با اعلام این خبر افزود: در راستای نظارت برمراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان سراب بازرسان نظارت بهداشتی این اداره  از 25 اسفندماه سال 96 تا 15 فروردین 97 نظارت بهداشتی بر تمامی اماکن تولید،‌توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام داده‌اند.



وی اظهار داشت: این طرح در راستای حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی و امنیت غذایی جامعه، سلامت مصرف كنندگان بخصوص مسافران نوروزی، همه روز در سطح شهر بر اماکن عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها صورت پذیرفته است.



دکتر دادخواه خاطر نشان کرد: بر همین اساس اكیپ‌های مشتركی نیز با حضور نمایندگان شبكه بهداشت و درمان و صنعت، معدن و تجارت تشکیل و از تعدادی از مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی (مرغ و ماهی فروشی‌ها، قصابی‌ها و رستوران‌ها) در سطح شهر بازرسی بهداشتی انجام گرفت و توصیه‌های بهداشت فردی و محیطی با تأكید بر رعایت موازین بهداشتی و ارائه خدمات سالم به شهروندان بخصوص در ایام تعطیلات نوروزی به متصدیان مراکز ارائه گردید.


  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر
  • کد خبر : 130605
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور