برگزاری دوره آموزشی روش های نمونه برداری فرآورده های خام دامی ؛ آب و خوراک دام برای همکاران ستادی و شهرستانهای اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی
دوره آموزشی روش های نمونه برداری فرآورده های خام دامی ؛ آب و خوراک دام برای کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل و ادارات شهرستانی برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، حمید ناظری سرپرست اداره آموزش،ترویج و پژوهشهای کاربردی، در این رابطه گفت: دوره آموزشی مزبور از سری دورههای آموزشی برنامهریزیشده و مصوب تقویم آموزشی سازمان دامپزشکی استان در سال 1404 با حضور کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل و ادارات شهرستانی برگزار شد.
وی با اعلام این خبر افزود: دوره مزبور با تدریس سید رضا دیباور برگزار گردیده و همکاران با سرفصلهای: اصطلاحات و تعاریف (محموله؛ بهر؛ نمونه اولیه؛ نمونه کلی؛ نمونه تقلیلی؛ نمونه همسان و ... ) - تعیین مقادیر نمونه ها - نمونه برداری از محموله های مختلف ( بسته بندی؛ فله ای؛ آردی و پودری؛ علوفه ای و خشبی؛ و مایعات و ....) - آشنایی با وسایل نمونه برداری - آماده سازی نمونه های آزمایشگاهی آشنا گردیدند.
حمید ناظری درپایان اظهار داشت: برگزاری این دوره آموزشی موجب افزایش مهارت و دقت کارشناسان در نمونه برداری فرآورده های خام دامی ؛ آب و خوراک دام می گردد.