• 1402/04/05 - 14:22
  • تعداد بازدید : 440
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در جلسه هماهنگی برنامه‌های عید قربان بخش ایلخچی مطرح شد:

توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی اداره دامپزشکی شهرستان اسکو برای عید قربان

دکتر روزبه شکوهی ایرانی در جلسه هماهنگی برنامه‌های عید قربان بخش ایلخچی شهرستان اسکو اهم اقدامات ضروری برای رعایت اصول بهداشتی در تامین و ذبح دام‌های قربانی را برشمرد و خواستار اجرای کامل ضوابط بهداشتی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان‌شرقی، دکتر روزبه شکوهی رییس اداره دامپزشکی شهرستان اسکو  در جلسه‌ هماهنگی برنامه‌های روز عید قربان ضمن اشاره به اهم اقدامات ضروری برای رعایت اصول بهداشتی در تامین و ذبح دام‌های قربانی خواستار اطلاع‌رسانی بایسته به مردم به منظور اجرای ضوابط بهداشتی در تمامی مراحل تامین دام، ذبح دام و توزیع گوشت‌های قربانی شد.

در این جلسه که در سالن جلسات بخشدار ایلخچی برگزار شد دکتر شکوهی به بیان اهمیت کنترل بیماری‌های واگیر دامی و همچنین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو پرداخت و تاکید کرد: با توجه به فعال بودن کشتارگاه‌ها در روز عید قربان، به مردم توصیه شود حدالامکان ذبح دام‌های قربانی در محل کشتارگاه‌ انجام گیرد چراکه در کشارگاه‌‌ها امکان نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام و گوشت استحصالی فراهم بوده و اطمینان از سلامتی آن وجود دارد.

شکوهی همچنین به مردم توصیه کرد در صورتی که به دلایلی امکان اعزام دام به کشتارگاه مقدور نباشد در هنگام ذبح دام حتما از لوازم حفاظت فردی از قبیل ماسک، دستکش، عینک محافظ و ... استفاده شود و تاکید کرد به منظور پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام گوشت استحصالی را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه یخچال نگهداری نموده و سپس نسبت به خرد نمودن و تقسیم و توزیع آن اقدام گردد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اسکو
  • کد خبر : 303876
kh-ousko اسکو

kh-ousko اسکو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید