• 1400/12/29 - 17:31
  • تعداد بازدید : 392
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تداوم نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی در شهرستان اسکو

طرح نوروزی تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در شهرستان اسکو در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی، دکتر روزبه شکوهی ایرانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسکو از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان خبر داد.

شکوهی در توضیح این خبر گفت: با توجه به اینکه یکی از محورهای فعالیت سازمان دامپزشکی کشور, تامین امنیت غذایی و ارتقای سلامت عمومی جامعه از طریق کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، شیرخام، تخم‌مرغ و ... در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه می‌باشد؛ به منظور رفاه حال مردم عزیز به ویژه مسافرین نوروزی که به شهرستان اسکو سفر می‌کنند اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ‌های ثابت و سیار سازماندهی شده و آماده خدمت به مردم می‌باشند.

سرپرست اداره دامپزشکی اسکو افزود: با توجه به اینکه به دلیل جاذبه‌های گردشگری شهرستان اسکو مسافران زیادی در ایام نوروز این شهر را به عنوان مقصد سفرهای خود انتخاب می‌کنند، نظارت‌های بهداشتی این اداره از کلیه مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و همچنین غذاخوری‌ها و رستوران‌ها حتی در ایام تعطیل ادامه داشته و ضمن ارایه توصیه‌های لازم به صاحبان این واحدها، با موارد تخلف برخورد می‌گردد.

شکوهی در ادامه خاطرنشان کرد: این طرح که از نیمه دوم اسفند همزمان با سراسر کشور و استان در شهرستان اسکو نیز آغاز شده‌است تا خاتمه ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و هم‌وطنان عزیز می‌تواند کلیه موارد انتقاد، پیشنهاد و یا شکایت را با شماره تلفن 1512 و یا 04133225903  اداره دامپزشکی شهرستان اسکو در میان بگذارند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اسکو
  • کد خبر : 283059
kh-ousko اسکو

kh-ousko اسکو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید