• 1404/08/28 - 09:33
  • تعداد بازدید : 141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشف و معدوم‌سازی حدود ۱۰ تن گوشت مرغ منجمد فاقد مجوز بهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی در شهرستان عجب‌شیر

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، فرزاد احمدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان عجب شیر ضمن اعلام این خبر گفت: در پی بازرسی‌های تخصصی کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان عجب‌شیر از واحدهای بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، حدود 9 هزار و 741 کیلوگرم مرغ منجمد از یکی از واحدهای بسته‌بندی شهرستان کشف شد که فاقد هرگونه مجوز بهداشتی دامپزشکی بود.

وی افزود: پس از انجام نمونه‌برداری و بررسی‌های آزمایشگاهی، مشخص گردید که محموله مذکور غیرقابل مصرف انسانی بوده و نگهداری و عرضه آن می‌توانست تهدید جدی برای سلامت عمومی ایجاد کند. موضوع پس از گزارش به دادستان محترم شهرستان و با صدور دستور قضایی، محموله کشف‌شده با نظارت کارشناسان اداره دامپزشکی عجب‌شیر و نماینده اداره کل دامپزشکی استان و در حضور نماینده دادستان، در محل سایت دفن پسماند شهرستان به‌صورت بهداشتی دفن و معدوم‌سازی گردید.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان عجب‌شیر در پایان با تأکید بر تداوم نظارت‌های دقیق و بدون اغماض بر واحدهای تولید و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، اعلام نمود که هرگونه تخلف بهداشتی، برخورد قانونی به‌دنبال خواهد داشت.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی اسلایدر,عجب شیر
  • کد خبر : 348411
kh-ajabshir عجب شیر

kh-ajabshir عجب شیر

تصاویر