• 1401/09/24 - 11:09
  • تعداد بازدید : 496
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در کمیسیون غذای حلال شهرستان ویژه مراغه مطرح شد:

غذای حرام اثرات وضعی در جسم و روح انسان دارد

جلسه کمیسیون غذای حلال شهرستان مراغه با حضور نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان مراغه، فرماندار مراغه، نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، دبیر و اعضای این کمیسیون در شهرستان ویژه مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، حجت الاسلام و المسلمین نجفی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در جلسه کمیسیون غذای حلال شهرستان مراغه که با حضور آیت الله پور محمدی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد گفت: براساس قانون ذبح و صید و آئین نامه اجرایی قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید، دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نسبت به نظارت شرعی بر ذبح در کشتارگاههای دام و طیور و مراکز عمل آوری مواد پروتئینی نظارت مستمر داشته و در این راستا هم در سطح کشور و هم در استان آذربایجان شرقی ناظرین محترم ذبح شرعی براین امر مهم اهتمام ویژه دارند.

حجت الاسلام نجفی در ادامه به گوشتهای واردتی به کشور از سایر کشور ها اشاره کرده و گفت: دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی از مبدا کشورهایی که از آنها گوشت به کشور وارد می شود نظارت دارد، تا گوشت غیر شرعی و حرام به کشور وارد نشود.

 نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در آخر به فرهنگ سازی و تبلیغ و ترویج متولیان امر بر استفاده از غذای حلال بصورت همگانی با استفاده از ظرفیت های رسانه، مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج و داشتن بانک اطلاعاتی در این زمینه و برخورد قاطع و موثر با حرام فروشی را خواستار شد.

در ادامه این جلسه آیت الله پور محمّدی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان مراغه در جلسه کمیسیون فرهنگ سازی غذای حلال در شهرستان ویژه مراغه اظهار داشت: طبق آیات قرآن و روایات نقل شده از معصومین استفاده از غذای حلال بصورت موکد توصیه شده است

وی همچنین با اشاره بر اینکه استفاده از غذای حرام اثرات وضعی در جسم و روح انسان دارد بیان کرد: لقمه حرام انسان را از عبودیت و بندگی خدا دور کرده و حتی اثرات آن در جامعه نیز دیده می شود.

آیت الله پور محمدی با اشاره به ابواب فقهی در زمینه ذبح و صید و اطمعه و اشربه بر اهتمام و توجه دین مبین اسلام بر غذای سالم و حلال پرداخت و در آخر از مسئولین و دست اندرکاران ناظر بر بهداشت و حلیت گوشت تشکر کرد.

دکتر اسدیان فرماندار مراغه نیز در این جلسه مراغه را یکی از قطب های تولید گوشت قرمز و طیور دانست و گفت: در کنار اهتمام بر تولید بیشتر باید بر بهداشت وحلیت تولیدات هم توجه ویژه شود

وی همچنین به ظرفیت صنعت غذای حلال در دنیا هم اشاره کرد و تاکید نمود: برای اینکه بتوانیم به ظرفبت این صنعت دست یابیم باید تولید کنندگان نسبت به استاندارد سازی و تولید غذای حلال اهمیت بدهند.

در ابتدای این جلسه دکتر امجدیام دبیر کمیسیون غذای حلال استان ضمن تشکر از اهتمام دستگاه های ذیربط بر اهمیت نظارت شرعی بر حلیت و سلامت فرآورده های دام و طیور تاکید کرد.

دبیر کمیسیون غذای حلال و سالم استان با تشرح عملکرد و نقش کمیسیون و تبیین اهمیت فرهنگ سازی غذای حلال، بر حمایت در جهت رفع موانع تولید و الگو برداری از کشورهای موفق در زمینه تولید غذای حلال برای گسترش توسعه اقتصادی کشور به ویژه استان آذربایجان شرقی که به عنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی و دامداری در کشور تاکید کرد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,مراغه
  • کد خبر : 295480
کلمات کلیدی
موسوی ادمین آذربایجان شرقی

موسوی ادمین آذربایجان شرقی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید