برگزاری جلسه در مورد ساماندهی مراکز عرضه کننده گوشت قرمز در شهر آبش احمد
رییس اداره دامپزشکی شهرستان کلیبر از برگزاری جلسه ای مشترک در مورد ساماندهی مراکز عرضه کننده گوشت قرمز در محل بخشداری شهر آبش احمد از توابع شهرستان کلیبر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر اکبر ارفعی رییس اداره دامپزشکی شهرستان با اعلام این خبر افزود: در این جلسه مشترک که با حضور جناب آقای مهندس روح اله پوراسمعیل، بخشدار محترم آبش احمد و نیز نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی، بازرگانی، دادستانی، مرکز بهداشت، اتاق اصناف و شهرداری آبش احمد تشکیل شد، بر اهمیت کشتار مجاز زیر نظر دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر مراحل کشتار دام، توزیع و عرضه گوشت قرمز و آلایش خوراکی، ممانعت از کشتار غیر مجاز دام و رعایت الزامات بهداشتی در قصابی ها تأکید شد. در جلسه فوق، مقرر گردید ادارات مرتبط با موضوع تأمین گوشت قرمز سالم و بهداشتی، اقدامات قانونی لازم جهت ساماندهی مراکز عرضه گوشت قرمز را در عرض 3 ماه انجام دهند.
رییس اداره دامپزشکی کلیبر با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو و تلفات انسانی ناشی این بیماری در برخی از استان ها، به لزوم ساماندهی هرچه سریع تر قصابی ها در شهر آبش احمد، جلوگیری از کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی دام، لزوم نگهداری گوشت قرمز به مدت حداقل 24 ساعت پس از کشتار در دمای 4 درجه سانتیگراد، خطر انتقال برخی از بیماری های دامی به انسان از طریق این فرآورده دامی و اهمیت رعایت هرچه بیشتر اصول بهداشتی در مراکز عرضه کننده گوشت قرمز و آلایش خوراکی دام اشاره کردند.
نظر دهید