• 1402/08/07 - 11:27
  • تعداد بازدید : 327
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت ساماندهی کشتارگاه‌ دام شهرستان هوراند

جلسه کارگروه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی با اولویت ساماندهی بهداشتی کشتارگاه دام و با حضور اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان هوراند برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر محمد روحی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند با اعلام این خبر افزود: در این جلسه که بخش عمده آن با درخواست اداره دامپزشکی به ساماندهی و ارتقاء وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام اختصاص یافت پس از تشریح اقدامات صورت گرفته و تاکید بر رسالت دامپزشکی در تأمین و حفظ امنیت غذایی مردم مقرر گردید شهرداری در راستای تأمین گوشت بهداشتی و سالم مورد نیاز شهروندان، با رعایت استانداردهای مورد نیاز و رفع سریع نواقص بهداشتی مد نظر اداره دامپزشکی از جمله خریداری ماشین حمل گوشت، بهسازی و آسفالت ریزی مسیر کشتارگاه و پاکسازی محوطه و  ساماندهی پساب خروجی کشتارگاه اقدام نماید.

وی با بیان اینکه تأمین گوشت بهداشتی و سالم در گرو محیط بهداشتی و عاری از آلودگی های محیطی در کشتارگاه می باشد افزود: وضعیت فعلی حمل لاشه های استحصالی به مراکز عرضه مطلوب نبوده و  عدم توجه شهرداری به ساماندهی بهداشتی کشتارگاه بدلیل هزینه بر بودن و عدم صرفه اقتصادی باعث هدررفت هزینه‌های صورت گرفته و زحمات بازرسین بهداشتی شده و عملاً محصول خروجی کشتارگاه کیفیت های بهداشتی لازم را نخواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,هوراند
  • کد خبر : 309747
kh-hurand هوراند

kh-hurand هوراند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید