برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با بهداشت شیر و بیماری های مشترک در شهرستان هوراند
کلاسهای آموزشی- ترویجی آشنایی بهره برداران با اصول بهداشت شیر و فرآورده های لبنی و راههای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام با محویت بیماریهای بروسلوز (تب مالت) و تب کریمه – کنگو در شهرستان هوراند برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی دکتر محمد روحی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با عنایت به نقش پررنگ بانوان روستایی و عشایری در تولید محصولات و فرآورده های لبنی و بالطبع لزوم ارتقای دانش عمومی و آگاه سازی این قشر از جامعه و همچنین اهمیت مراکز جمع آوری شیر در بهبود و ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام با همکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دو دوره کلاس آموزشی و ترویجی در محل خانه بهداشت روستای وروجن علیا و مرکز جمع آوری شیر روستای مرادلو برگزار گردید. در این دوره بهره برداران با اصول بهداشت شیر و شیردوشی و همچنین راههای کنترل و پیشگیری از بیماری های منتقله از دام به انسان بویژه بیماریهای تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آشنا شدند.
وی با تاکید بر نقش تاثیرگذار دامپزشکی در تامین و حفظ سلامت جامعه افزود: آموزش و اطلاعرسانی مستمر در خصوص مخاطرات و تهدیدهای ناشی از بیماریهای مشترک و راههای مقابله با آنها در کاهش بروز و شیوع این دو بیماری نقش بسیار چشمگیری دارد. از این رو این اداره در تعامل با سایر ادارات بویژه شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزاری کلاسهای آموزشی با هدف آشنایی بهره برداران با موازین بهداشتی شیردوشی در مناطق روستایی و عشایری و نیز پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام و ارتقای بهداشت و سلامت عمومی شهروندان را در دستور کار دارد و این روند بصورت مستمر طی ایام سال تداوم خواهد داشت.
نظر دهید