آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان هوراند
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با هدف ارتقای بهداشت عمومی و امنیت غذائی شهروندان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر محمد روحی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند با اشاره به اهمیت مضاعف نظارت های بهداشتی بر فرآوردههای دامی بویژه با عنایت به در پیش بودن ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورههای خام دامی در این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند گفت: در این طرح که از 13 اسفندماه سالجاری شروع شده و تا پنجم اردبیهشت سال 1402 تداوم خواهد داشت تمامی مراکز عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی از قبیل قصابیها، مرغفروشیها، غذاخوری های داخل شهر و بین شهری، کبابی ها، رستورانها، فروشگاههای زنجیره ای و ... به طور مستمر مورد بازرسی اکیپ های کنترل بهداشتی دامپزشکی قرار می گیرند.
وی با اشاره به تجربیات موفق سالهای گذشته در طرح تشدید بازدید و نظارت های بهداشتی در مراکز عرضه اظهار داشت: ان شاالله با برنامه ریزی های صورت گرفته و بهره گیری از تمام ظرفیت های نیروی انسانی و تشکیل گشت مشترک با شبکه بهداشت و درمان نسبت به اجرای مطلوب و فراگیر طرح مذکور اقدام خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته با مراجع محترم قضائی در خصوص برخورد با متخلفان بهداشتی از عموم شهروندان خواست از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند و هرگونه تخلفات احتمالی صورت گرفته در این حوزه را از طریق شماره تلفن های 44263677 و 44262308 و سامانه 1512 اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید