• 1402/08/07 - 11:27
  • تعداد بازدید : 289
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت ساماندهی کشتارگاه‌ دام شهرستان هوراند

جلسه کارگروه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی با اولویت ساماندهی بهداشتی کشتارگاه دام و با حضور اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان هوراند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر محمد روحی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند با اعلام این خبر افزود: در این جلسه که بخش عمده آن با درخواست اداره دامپزشکی به ساماندهی و ارتقاء وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام اختصاص یافت پس از تشریح اقدامات صورت گرفته و تاکید بر رسالت دامپزشکی در تأمین و حفظ امنیت غذایی مردم مقرر گردید شهرداری در راستای تأمین گوشت بهداشتی و سالم مورد نیاز شهروندان، با رعایت استانداردهای مورد نیاز و رفع سریع نواقص بهداشتی مد نظر اداره دامپزشکی از جمله خریداری ماشین حمل گوشت، بهسازی و آسفالت ریزی مسیر کشتارگاه و پاکسازی محوطه و  ساماندهی پساب خروجی کشتارگاه اقدام نماید.

وی با بیان اینکه تأمین گوشت بهداشتی و سالم در گرو محیط بهداشتی و عاری از آلودگی های محیطی در کشتارگاه می باشد افزود: وضعیت فعلی حمل لاشه های استحصالی به مراکز عرضه مطلوب نبوده و  عدم توجه شهرداری به ساماندهی بهداشتی کشتارگاه بدلیل هزینه بر بودن و عدم صرفه اقتصادی باعث هدررفت هزینه‌های صورت گرفته و زحمات بازرسین بهداشتی شده و عملاً محصول خروجی کشتارگاه کیفیت های بهداشتی لازم را نخواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,هوراند
  • کد خبر : 309747
kh-hurand هوراند

kh-hurand هوراند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید