برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با بهداشت شیر خام ویژه تولیدکنندگان در شهرستان هوراند
دو دوره کلاس آموزشی ترویجی در خصوص آشنایی با اصول بهداشتی شیردوشی، نگهداری و حمل شیر خام ویژه تولیدکنندگان و بهره برداران گاوداری های شیری در سالن مرکز جهاد کشاورزی شهرستان هوراند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی دکتر محمد روحی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هوراند با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی ارائه شده از طرف اداره کل دامپزشکی استان، دو دوره کلاس آموزشی با محوریت بهداشت شیر خام و فرآورده هابی لبنی با تاکید بر آشنایی با راههای کنترل و پیشگیری از بیماری بروسلوز در این شهرستان برگزار شد. وی با اشاره به ضرورت سلامت و بهداشت شیرخام به عنوان ماده اولیه لبنی محصولات، برگزاری چنین دوره های آموزشی را در کنترل بیماری های مشترک، ارتقاء کیفیت بهداشت و سلامت شیر و سایر فرآورده های لبنی بسیار موثر دانست و افزود: در این دوره مسائلی پیرامون ارتقاء سطح بهداشت و حفظ کیفیت شیر خام در زنجیره تولید تا مصرف خانوار و راههای پیشگیری از بیماری بروسلوز ( تب مالت) مطرح شد .
در پایان، به سوالات مختلف شرکت کنندگان در این دوره های آموزشی پاسخ داده شد واز مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان به جهت همکاریهای لازم در برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با بهداشت و بیماریهای دام و فرآورده های دامی قدردانی بعمل آمد.
نظر دهید