چاپ
ارسال به دوست

هشدارهای مهم بهداشتی مدیر کل دامپزشکی استان به مناسبت عید قربان:

گوشت تازه قربانی را پیش از مصرف حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایید

همزمان با عید سعید قربان مدیر کل دامپزشکی استان از جایگاه های ذبح بهداشتی دام که به مناسبت این عید بر پا شده بود، بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر بهداد در جریان بازدید از موسسه خیریه مستمندان تبریز و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تبریز در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر صدا و سیمای آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت نظارت و رعایت موازین بهداشتی در جایگاه های ذبح بهداشتی دام، بر لزوم رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی توسط مردم شریف استان تاکید کرد.
وی از مردم خواست بدون استفاده از وسایل حفاظتی (دستکش و عینک) از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دام خودداری شود و پس از تماس با گوشت و امعاء و احشای دام حتماً دست‌ها را با آب وصابون بشوئید.
دکتر بهداد در خصوص پیشگیری از بروز بیماری های خطرناکی مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و...، تصریح کرد : مردم از مصرف گوشت تازه ذبح شده و آلایش های نپخته یا نیم پز جداً خودداری کرده و گوشت تازه را به مدت  ۲۴ ساعت و جگر را تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
دکتر بهداد در خصوص شهروندانی که قصد دارند دامهای قربانی خود را به غیر از محل های تعیین شده جهت ذبح، قربانی نمایند گفت: مردم عزیز استان می توانند جهت درخواست حضور اکیپ های نظارتی، با شماره تلفن 1512 و یا 34445000 تماس حاصل نمایند،  اکیپ های سیار این اداره در تبریز و تمامی شهرستانهای استان آمادگی دارند در محل های ذبح قربانی در سطح شهر حضور یافته و بر رعایت اصول بهداشتی و نحوه شرعی دام ذبح شده نظارت نمایند.
لازم به ذکر است در این بازدید دکتر حامی معاون سلامت اداره کل، دکتر ابراهیمی صدر رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر عظیمی رییس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز، مدیرکل دامپزشکی استان را همراهی می نمودند.

  • کد خبر: ٢٤٢٣٧٠/
  • ١٧:٤١ - 1398/05/21/
  • تعداد بازدید: 77

خروج