چاپ
ارسال به دوست

نظارت 98 اکیپ های ثابت و سیار بر کشتار دام زنده در عید سعید قربان

تعداد 98 اکیپ ثابت و سیار بر کشتار دام زنده به مناسبت عید سعید قربان در استان آذربایجان شرقی نظارت دارند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی،  دکتر امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی استان ، در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر صداو سیمای استان آذربایجان شرقی گفت: با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان برای نظارت بر بهداشت دام‌های عرضه شده به مردم 46 اکیپ ثابت و 52 اکیپ سیار دامپزشکی در سطح استان قبل از ذبح بر سلامت دامها و پس از ذبح لاشه دام های قربانی نظارت دارند.

وی با پرداخت به ویژگی های دام سالم افزود : شهروندان در موقع خرید دام توجه داشته باشند که دام خریداری شده سرحال و بدون لنگش بوده ، چشم ها براق و پوزه دام تمیز و بدون آبریزش و ترشحات باشد، پوست و پشم سالمی داشته و دارای زخم و یا ریختگی پشم نباشند، علائم بیماری مانند عطسه و سرفه دیده نشود و در دام حالت جوش ( نشخوار ) مشاهده گردد.

وی با بیان اینکه گوشت و جگر تازه دام ذبح شده را به ترتیب به مدت 24 و 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید افزود : در طرح نظارت بر ذبح عید قربان از ظرفیت 141 نفر کارشناس استفاده می‌شود که نظارت بهداشتی این افراد در روز یکشنبه از صبح تا عصر و در روز دوشنبه از ساعت 7 تا ساعت 13 در جایگاه های عرضه دام اقدام به بازرسی لاشه ها اقدام خواهند نمود.

علاوه بر فعالیت اکیپ ها بصورت سیار ،همشهریان می توانند با تماس تلفنی با ادارات دامپزشکی شهرستانها یا سامانه 1512 از خدمات این اکیپ ها بهره مند شوند .

دکتر بهداد در پایان افزود: در راستای ارتقاء سلامت جامعه و کنترل عرضه بهداشتی دام ویژه عید سعید قربان محل های موقت عرضه دام قربانی در چهار جایگاه با همکاری سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز ایجاد شده است که به شرح زیر میباشد.

جایگاه شماره 1 : میدان آذربایجان جنب سازمان پسماند

جایگاه شماره 2 : خیابان 42 متری (انقلاب)، خیابان کشاورز

جایگاه شماره 3 : الهیه لاله جنب ورودی اتوبان شهید کسائی

جایگاه شماره 4 : جاده آناخاتون ، مابین ورودی اول و دوم دست چپ

  • کد خبر: ٢٤٢٣٤١/
  • ١٢:٤٧ - 1398/05/20/
  • تعداد بازدید: 292

خروج