• 1398/03/18 - 08:53
  • تعداد بازدید : 798
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معدوم سازی مقدار 1300 کیلوگرم ماهی قزل آلا در یکی از مزارع پرورش ماهی شهرستان جلفا

1300 کیلوگرم ماهی قزل آلا در یکی از مزارع پرورش ماهی شهرستان جلفا که به علت خرابی دستگاه هواده و عدم اکسیژن رسانی کافی تلف شده بودند معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شدند.

​به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر ناصر ابراهیمی صدر رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: همکاران اداره دامپزشکی شهرستان جلفا موفق به کشف میزان 1300 کیلوگرم ماهی قزل آلا در یکی از مزارع پرورش ماهی شهرستان جلفا شدند که به علت خرابی دستگاه هواده و عدم اكسیژن رسانی كافی تلف شده بودند پس از اخذ حكم قضایی و با حضور كارشناسان این اداره و نماینده مرزبانی، به طریقه بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی اضافه كرد: اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشكی به صورت مستمر بر تولید، توزیع و عرضه تولیدات و فرآورده های خام دامی، طیور و آبزیان در ایام ماه مبارك رمضان، نظارت می كنند.

دکتر ابراهیمی صدر همچنین بر خرید ماهی، از فروشگاههای مجاز عرضه فرآورده های خام دامی تاکید کرد و افزود: چشم ها در ماهی تازه براق و محدب (كمی بیرون آمده از سر ماهی) بوده و مردمك سیاه و براق است ولی در ماهی كهنه چشم مسطح شده و براق نیست، مردمك تیره و شیری رنگ است، در حالت طبیعی رنگ آبشش ها قرمز گلی یا قرمز قهوه ای با بافت كمانی و پیوسته و بدون قطع شدگی می باشد. در ماهی كهنه كمان آبششی رشته رشته و رنگ آبشش ها قهوه ای چوبی و رفته رفته خاكستری و بعد بی رنگ خواهد شد،همچنین بوی ماهی تازه بوی دریا و تازگی است ولی بوی ماهی كهنه بوی فساد و گندیدگی می باشد.

وی با اشاره عدم اغماض در خصوص متخلفین بهداشتی از شهروندان خواست؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تماس 1512 به کارشناسان دامپزشکی اعلام کنند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

لازم به توضیح است میزان تولید ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی حدود چهار هزار و نه تن درسال است و در شهرستان جلفا 270 تن در سال ماهی قزل آلا پرورش و تولید می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر
  • کد خبر : 133228
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه