جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1397/01/16 - 12:00
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چاراویماق: اجرای طرح نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چاراویماق از اجرای طرح بازدید مشترک کمیته بهداشت سلامت شهرستان از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران‌های بین راهی سطح شهرستان خبر داد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، مهندس سعید بابازاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چاراویماق ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز سال 1397 اکیپی متشکل از این اداره و شبکه بهداشت و درمان- اداره تعزیرات حکومتی تشکیل و از مراکز عرضه و فروش مرغ پرکنده و قصابی سطح شهر و رستوران های بین راهی اتوبان پیامبر اعظم تبریز- زنجان بازدید بعمل آمد.



وی با تاکید بر اهمیت نظارت دقیق و بهداشتی از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در حذف مواد غذایی ناسالم از سفره شهروندان گفت: جهت تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی نظارت بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تا سفره صورت می گردد و از همشهریان عزیز در خواست نمود، حین خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء دقت نمایند و از مراکز عرضه مجاز خریداری نمایند.



مهندس بابازاده خاطر نشان کرد: در طی این بازدیدهای مشترک مقدار 59 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش خوراکی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف کشف و ضبط و با حکم دادستانی محترم شهرستان معدوم گردید.


  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر
  • کد خبر : 132346
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور