برگزاری جلسه كارگروه تخصصی پدافند غیر عامل زیستی با محوریت بیماریهای لمپی اسكین و تب كریمه كنگو
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملکان از برگزاری جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیر عامل زیستی در محل فرمانداری شهرستان ملکان با حضور روسای ادارات و دهیاران روستاهای شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان آذربایجان شرقی، دكتر فراز احمدی رئیس اداره دامپزشكی شهرستان ملكان با اعلام این خبر افزود: طی هماهنگی های انجام گرفته با فرماندار شهرستان ملکان جلسه كارگروه تخصصی پدافند غیر عامل زیستی با محوریت بیماریهای لمپی اسكین و تب كریمه كنگو در محل سالن اجتماعات فرمانداری ، جهت اطلاع رسانی از طریق دهیاران و سایر دستكاه های زیربط به دامداران شهرستان برگزار گردید.
وی رعایت موارد بهداشتی و قرنطینه ای را در جهت جلوگیری از شیوع بیماری لمپی اسكین در واحدهای دامی شهرستان، حائز اهمیت دانسته و همچنین انجام سمپاشی و ضدعفونی های دوره ای در جایگاه های دامی را بسیار مهم قلمداد نمود و در خصوص بیماری تب كریمه كنگو كه یك بیماری مشترك بین انسان و دام می باشد، مبارزه با انگل های خارجی دام از طریق سمپاشی و نیز مصرف گوشت قرمز دارای مهر و لیبل كشتارگاه را از جمله موارد پیشگیری از بروز بیماری اظهار نمود.
نظر دهید