مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد:
بیش از 40 هزار بازدید از مراکز تولیدی، بسته بندی، فرآوری و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شش ماهه اول سال 1403
اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی در شش ماهه اول سال 1403، با انجام بازرسیهای گسترده، به ارتقاء استانداردهای بهداشتی در کشتارگاهها و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه پرداخته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر یحیی شیریپور، مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: در شش ماهه اول سال 1403، بیش از 240 هزار کیلوگرم از لاشههای دام در کشتارگاههای دام استان مورد بازرسی قرار گرفته که شامل 191,242 راس گوسفند و بره، 10,555 راس بز و بزغاله، 36,944 راس گاو و گوساله، 1,863 راس گاومیش، 20 نفر شتر بوده است، که در مجموع 83 هزار کیلوگرم لاشه ضبط گردیده است، همچنین در حوزه کشتارگاههای طیور، 25 میلیون قطعه طیور کشتار شده، مورد بازرسی بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته است که 139 هزار لاشه غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شده و ضبط گردیده است.
در بحث نظارت بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی، این اداره کل بیش از 40 هزار بازدید از مراکز تولیدی، بسته بندی، فرآوری، قصابی، مرغ فروشی، رستوران ها و ... انجام داده و هزار و 884 مورد غیر بهداشتی شناسایی کرده است. همچنین حدود 255 تن از فرآوردههای دامی غیر قابل مصرف کشف، ضبط و پس از اخذ مجوز از مراجع قضائی معدوم سازی شدند، همچنین در این مدت، 77 مورد پرونده تخلفات بهداشتی تشکیل به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان تأکید کرد که این بازرسیها و نظارتها به منظور حفظ سلامت عمومی و تأمین کیفیت محصولات دامی انجام میشود و تمامی تلاشها برای رعایت استانداردهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور ادامه خواهد داشت.
وی در پایان از مردم خواست تا هر گونه موارد مشکوک بهداشتی را از طریق شماره تلفن 1512 به کارشناسان این اداره کل اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید