بررسی مسایل و مشكلات واكسیناتورهای شاغل در بخش خصوصی شهرستان سراب
در جهت بررسی مسایل و مشکلات واکسیناتورهای شاغل در بخش خصوصی شهرستان سراب، جلسه ای با حضور دکتر رضا دادخواه رییس اداره دامپزشکی شهرستان سراب با مسوولین مراکز مایه کوبی و واکسیناتورهای شاغل در بخش خصوصی این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، جلسه ای با حضور دكتر رضا دادخواه رییس اداره دامپزشكی شهرستان سراب با مسوولین مراكز مایه كوبی و واكسیناتورهای شاغل در بخش خصوصی این شهرستان برگزار گردید. در ابتدای جلسه دكتر دادخواه با اشاره به اینكه پروتكل اصلی سازمان مبنی بر واكسیناسیون دام های حساس می باشد افزود: با توجه به اهمیت موضوع، رصد نامحسوس فروش واكسن های بهادار از طریق مسوولین مربوطه در حال انجام می باشد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه به بیان مشكلات و خواسته های خود پرداختند و در پایان مواردی چون عدم فروش واكسن، تحویل برگ تلقیح واكسیناسیون به مسوول مركز مایه كوبی و ارائه آن توسط مسوول مركز مایه كوبی به اداره دامپزشكی شهرستان،ارائه خط سیر واكسیناسیون توسط مسوولین مركز مایه كوبی به اداره دامپزشكی، گزارش كتبی موارد كمبود واكسن از طریق مراكز مایه كوبی به اداره دامپزشكی، عدم دخالت افراد واكسیناتور در امور درمان، رعایت زنجیره سرد واكسن، اشتغال به امور واكسیناسیون با كارت مایه كوبی معتبر از مصوبات و موارد مطرح شده در این جلسه بود
نظر دهید