برگزاری دوره آموزشی چگونگی نگهداری فراورده های خام دامی برای کارکنان بیمارستان طالقانی تبریز
یک دوره کلاس آموزشی چگونگی نگهداری فراورده های خام دامی و آشنایی با دستورالعمل های نظارت و کنترل بهداشتی سازمان برای کارکنان بیمارستان طالقانی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر ناصر عظیمی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی و افزایش بار علمی و فنی افراد مرتبط با نگهداری فراورده های خام دامی در سطح بیمارستان ها و به منظور بهبود کیفیت و تامین بهداشت و سلامت غذاهای عرضه شده در این اماکن، کلاس آموزشی برای کارکنان بیمارستان طالقانی برگزار شد.
دکتر عظیمی اظهار داشت: کارشناسان نظارت و کنترل بهداشتی این اداره در این دوره ها ضمن تشریح نحوه صحیح نگهداری فراورده های خام دامی در سردخانه های بالای صفر و زیر صفر ؛ قوانین و دستورالعمل های نظارت و کنترل بهداشتی سازمان مرتبط با اماکن بیمارستانی را نیز توضیح دادند.
وی در پایان افزود: تامین امنیت غذایی در همه مراحل تولید تا عرضه همه فراورده های خام دامی از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی بوده و نظارت و کنترل بهداشتی همه اماکن عرضه،رستوران ها، هتل ها و بیمارستان ها در مراکز دولتی و خصوصی توسط کارشناسان این اداره بصورت مستمر تداوم می یابد.
نظر دهید