• 1399/01/23 - 13:20
  • تعداد بازدید : 407
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی اعلام کرد:

نظارت روزانه 64 اکیپ بازرسی بر عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: جهت تأمین بهداشت فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز، روزانه 64 اکیپ بازرسی در سطح استان نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خامی دامی داشته اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اذعان داشت: امسال نیز مثل سالیان گذشته طرح ویژه نوروزی نظارت بهداشتی دامپزشکی از 25 اسفند ماه آغاز شده بود که در قالب 64 اکیپ بازرسی و نظارت بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در هر روز در طول طرح و در کل مناطق تحت پوشش استان صورت گرفت و 17442 نفر ساعت حجم کاری در طول این طرح بوده است.

وی با اشاره به انجام بیش از 15 هزار و ششصد مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولیدی و عرضه فرآورده های خام دامی در این اظهار داشت: بر همین اساس بیش از 122 تن انواع فرآورده‌های خام دامی فاسد، تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و پس از اخذ مجوز از مراجع قضایی معدوم‌سازی گردید.

وی افزود: در جریان طرح سال گذشته 85 مورد تخلف بهداشتی نیز به تعزیرات و مراجع قضایی ارجاع شد.

دکتر بهداد خاطر نشان کرد: در روزهای اخیر مواردی از تخلفات بهداشتی نیز از طریق رسانه های ارتباط جمعی و گزارشات مردمی واصل شده است که توسط بازرسین این اداره کل با حساسیت و دقت بالا در حال بررسی و پیگیری است و این تخلفات از سوی هر مرکز تولیدی و یا عرضه صورت گرفته باشد با برخورد قاطع و قانونی اداره کل دامپزشکی استان روبرو خواهند شد، لذا مردم عزیز استان با خیال آسوده و آرامش خاطر فرآورده‌های خام مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که فرآورده عرضه شده در آن مرکز تحت نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تولید و توزیع شده باشد، تهیه نمایند و حتما در هنگام خرید نیز به تاریخ تولید و انقضاء درج شده بر روی بسته بندی محصولات تولیدی توجه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر
  • کد خبر : 250986
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه