سراب: برگزاری كارگاه آموزشی متصدیان اماكن عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراب گفت: کارگاه آموزشی متصدیان اماکن عرضه فرآورده های خام دامی، تالارها، غذاخوری ها، رستوران ها و ... با همکاری و هماهنگی دانشکده علوم پزشکی و اداره دامپزشکی شهرستان سراب در محل اتاق جلسه دانشکده ی علوم پزشکی این شهرستان برگزار گردید.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراب گفت: كارگاه آموزشی متصدیان اماكن عرضه فرآورده های خام دامی، تالارها، غذاخوری ها، رستوران ها و ... با همكاری و هماهنگی دانشكده علوم پزشكی و اداره دامپزشكی شهرستان سراب در محل اتاق جلسه دانشكده ی علوم پزشكی این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، در این کارگاه آموزشی دکتر رضا دادخواه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سراب توضیحاتی را در خصوص، نحوه انتقال، پیشگیری و کنترل بیماری مشترك بین انسان و دام همانند تب خونریزی دهنده كریمه كنگو، بیماری سل، تب مالت و ... ارائه نمود.
وی همچنین در خصوص شرایط نحوه تامین فرآورده های خام دامی و شرایط محصولات منجمد از جمله دارا بودن لیبل و تاریخ مطالبی را توضیح داد و افزود: بازرسی های مشترك شبكه بهداشت و اداره دامپزشكی به شكل متداول و با جدیت ادامه خواهد داشت.
نظر دهید