جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1397/03/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهر: معدوم سازی بیش از 7 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهر از معدوم‌سازی بیش از 7 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف در جریان طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر مهدی احمدی منش رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهر ضمن اعلام این خبر افزود: طرح تشدید بازدید و نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید و توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان با کشف، ضبط و معدوم سازی 7 هزار و 800 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی، تاریخ منقضی و غیر قابل مصرف با موفقیت به پایان رسید.



وی گفت: این مقدار فرآورده که شامل گوشت و آلایشات مرغ، گوشت قرمز و آلایشات دامی بود با دستور مقام محترم قضائی معدوم شد و 6 نفر از متخلفین جهت رسیدگی به تخلفات انجام گرفته با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی گردیدند.



دکتر احمدی منش در پایان از عموم مردم خواست تا ضمن اعلام هرگونه تخلف در عرضه فرآورده‌های خام دامی از طریق شماره تلفن 1512 به اداره دامپزشکی شهرستان اهر، از خرید هر گونه فرآورده خام دامی بدون مهر و برچسب هویت دامپزشکی خودداری نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر
  • کد خبر : 130294
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور