• 1400/02/11 - 08:42
  • تعداد بازدید : 286
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارتقای بهداشتی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان اسکو در ماه مبارک رمضان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسکو از تشدید نظارت‌های بهداشتی اکیپ‌های نظارتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی، دکتر روزبه شکوهی ایرانی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اسکو از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

دکتر شکوهی در این‌باره اظهار داشت: در راستای وظایف سازمان دامپزشکی کشور در تامین بهداشت و سلامت جامعه از طریق کنترل بهداشتی مراکز تهیه و تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، از ابتدای ماه مبارک رمضان بالغ بر 110 مورد بازدید توسط اکیپ‌های دامپزشکی از این مراکز صورت گرفته‌است که بیشتر آن‌ها در قالب اکیپ‌های مشترک با مرکز بهداشت و اداره صنعت، معدن و تجارت بوده‌است.

وی در ادامه افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون حدود 350 کیلوگرم انواع گوشت، آلایش خوراکی و سایر فرآورده‌های دامی که از نظر کارشناسان اداره دامپزشکی غیرقابل مصرف انسانی و دامی به صورت خام یا فرآوری‌شده تشخیص داده‌شده‌بود ضبط و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسکو معدوم گردیده‌است.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اسکو
  • کد خبر : 273492
kh-ousko اسکو

kh-ousko اسکو

نظرات

1 نظر برای این مطلب وجود دارد

روزبه

روزبه

00/02/16 - 11:46

با تشکر از زحمات پرسنل محترم دامپزشکی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

00/08/13 - 13:45

نظر دهید