اجرای طرح نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی شهرستان عجبشیر همزمان با عید سعید قربان سال ۱۴۰۴
با فرا رسیدن عید سعید قربان سال ۱۴۰۴ و ذبح دامهای قربانی توسط شهروندان، اداره دامپزشکی شهرستان عجبشیر همچون سالهای گذشته، طرح ویژهای را برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دامها اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، فرزاد احمدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان عجبشیر با اعلام این خبر گفت: در این طرح، یک اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت با ترکیب سه دامپزشک، سه کارشناس بازرسی گوشت و یک ناظر شرعی بهصورت میدانی در سطح شهر حضور یافته و به ارائه خدمات نظارت بر ذبح، بررسی وضعیت سلامت دامهای قربانی قبل و بعد از کشتار و همچنین خدمات مشاورهای پرداختند.
وی افزود: با توجه به خطر بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز (تب مالت) و سیاهزخم، اداره دامپزشکی به شهروندان محترم توصیه کرد تا حد امکان از ذبح دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه های مجاز خودداری کرده و الزامات بهداشتی اعلامشده را جدی بگیرند.
احمدی در پایان تأکید کرد: برای پیشگیری از انتقال احتمالی عوامل بیماریزا، گوشت دام قربانی حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل گردد تا کارشناسان دامپزشکی نسبت به بررسی موضوع اقدام نمایند.