• 1402/08/06 - 10:43
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سفر سر زده مدیرکل دامپزشکی استان به شهرستان ملکان

مدیرکل دامپزشکی استان در سفری سرزده به شهرستان ملکان از نزدیک وضعیت این شهرستان را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر یحیی شیری پور، مدیرکل دامپزشکی استان به همراه معاون سلامت به صورت سرزده وارد شهرستان ملکان شد و در ابتدای این سفر در اداره دامپزشکی این شهرستان حضور یافت و ضمن بررسی عملکرد این اداره با تک تک همکاران دیدار و گفتگو کرد.

در ادامه وی با حضور در فرمانداری شهرستان ملکان با مهندس بهمن قائلی فرماندار این شهرستان دیدار و در خصوص وضعیت دامپزشکی شهرستان گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر شیری پور ضمن قدردانی از حمایتهای فرماندار ملکان از مجموعه دامپزشکی شهرستان بر اهمیت نظارت دامپزشکی بر ورود و خروج دام و رعایت اصول قرنطینه ای دام در شهرستان ملکان به جهت هم مرز بودن با استان آذربایجان غربی و کنترل تبادل زمینی دام زنده، برای پیشگیری از شیوع بیماری های دام و بیماری های مشترک بین انسان و دام تاکید کرد و اظهار داشت: کشتارگاه جدید الاحداث دام ملکان در خصوص کنترل تردد دامها از استان همجوار حائز اهمیت است و به علت اشتغال زائی بالای این کشتارگاه نیاز به حمایت جدی از این واحد دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی احساس می شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان لیلان جدیدا به عنوان شهرستان تعیین شده اما زیرساختهای لازم برای احداث اداره دامپزشکی مستقل در این شهرستان هنوز فراهم نیست افزود: اداره دامپزشکی شهرستان ملکان طبق روال گذشته همچنان به امور مربوط به نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین کنترل و پیشگیری از بیماری های دام، طیور و آبزیان این شهرستان تا زمان احداث اداره مستقل در شهرستان لیلان نظارت و فعالیت خواهد داشت.

مهندس قائلی فرماندار شهرستان ملکان نیز با ابراز رضایت از عملکرد اداره کل دامپزشکی استان و همکاران دامپزشکی شهرستان ملکان، اظهار داشت: ارتقاء بهداشت و سلامت مردم شهرستان از اولویت های فرمانداری است که در این خصوص اقدامات دامپزشکی در زمینه پیشگیری از بیماری ها بسیار مهم می باشد و مجموعه مدیریت شهرستان به این مهم توجه ویژه  دارد.

در ادامه این سفر یک روزه دکتر شیری پور در کشتارگاه جدیدالاحداث دام شهرستان ملکان حضور یافته و از نزدیک فعالیت های این کشتارگاه را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم را در خصوص هر چه بهتر شدن کیفیت و بهداشت گوشت های استحصالی از این کشتارگاه ارائه نمود.

مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه به یکی از کارخانه های تولیدی مواد لبنی صادراتی که محصولات آن تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان صادر می گردد، رفته و به لحاظ رعایت اصول بهداشتی دامپزشکی در تولید محصول نهایی را مورد بازدید قرار داد وی همچنین موارد مربوط به تسهیل امور صادرات این واحد را بررسی و راهکارهای لازم را ارائه نمود.

  • گروه خبری : اخبار اصلی اسلایدر,ملکان
  • کد خبر : 309677
کلمات کلیدی
موسوی ادمین آذربایجان شرقی

موسوی ادمین آذربایجان شرقی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید