آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان اهر
همزمان با ایام پایانی سال و در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از 19 اسفند سال جاری آغاز و تا 22 فروردین 1403 ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی دکتر محمد روحی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اهر با اعلام این خبر افزود: با عنایت به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروزی و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و در راستای حفظ سلامت شهروندان و ارتقاء بهداشت عمومی در کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی همزمان با سراسر کشور بصورت فراگیر از 19 اسفندماه سالجاری آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
در این طرح که در قالب تشکیل اکیپ های مشترک با شبکه بهداشت و درمان، مدیریت جهاد کشاورزی، اداره تعزیرات حکومتی و اداره صمت این شهرستان و با بهره گیری از تمام ظرفیت های نیروی انسانی و توان اجرایی اداره دامپزشکی صورت می گیرد، تمام مراکز تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه گوشت و فرآورده های خام دامی خوراکی اعم از کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه (قصابی و جگر پزی ها، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستورانهای بینراهی و درونشهری، هتلها و ... تحت نظارت و بازرسی های بهداشتی دامپزشکی قرار می گیرند.
وی در پایان از کلیه شهروندان خواست کلیه محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مراتب را از طریق شمارهتلفن های 44224078و 44238412 و سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی 1512 به این اداره گزارش دهند.
نظر دهید